Contes en Espardenya

Sabem del gat amb botes perquè algú va contar la seua història, i una altra persona el va contar a una altra, i aquesta a una altra, i aquesta... No seria preciós formar part d’aquesta cadena que va del passat al futur?

Què faries si et donaren l’oportunitat de viure amb un gegant? I si fora el teu pare qui t’obligara a viure amb ell? Que passaria si fores un poquet despistada, però voluntariosa i et trobares de sobte a la nit sola en el bosc? En què s’assembla el món d’abans, quan no existien els endolls, ni les botigues, ni els avions, ni les llavadores, ni els mòbils, ni les pel·lícules, ni els autobusos, ni els deures, a aquest d’ara?

En aquesta sessió es contaran contes de tradició oral, històries de gegants i xics valents i un poc atabalats, de xiques divertides i felices, en una sessió molt divertida i molt participativa on les personetes de la classe podran participar, a vegades descobrint en què s’ha de convertir l’heroi, a vegades buscant llenya imaginària, a vegades decidint qui estarà a l’altre costat de la porta!

És una sessió àgil, animada, i una miqueta sorprenent perquè segons el que trien les criatures el conte canviarà, on rescatem antics contes de la tradició oral. Perquè si nosaltres no els expliquem com els coneixeran els fills dels fills dels teus xiquets i xiquetes???

La sessió té dues versions diferenciades:
• Per a criatures de 3 a 5 anys.
• Per a criatures de 6 i 7 anys.
-De manera que els contes i la durada variaran segons el grau d'atenció del moment.
*DURACION MITJANA: 50 minuts.
-Nombre de participants: uns 60 màxim per a sessions concertades amb col·legis i un màxim de 100 persones per a sessions en obert.