Contes rebels per a xiquets terrestres

“La rebel·lia pot ser un do meravellós. És la rebel·lia la que dispara la creativitat, l’exploració, el progrés i les revolucions.” Lucas Leys

Vols que et conte la història d’unes bugaderes tan fartes, tan fartes que es van tornar gamberres? O el conte del xiquet que vomitava monstres? Saps que Franz va resoldre els seus problemes baixant-se els pantalons? I si fores una xiqueta tan monstre que els monstres et nomenaren reina?

Aquesta és una contada per a xiquets rebels. O per a xiquetes que no ho són, però els agradaria ser-ho. O per a xics als quals els fa por ser-ho. O per a xiquetes que ja ho són, però en secret. Aquesta és una contada per a xiquetes i per a xiquets, perquè tot ens mereixem la nostre estoneta de rebel·lia, perquè tots som a vegades rebels, i dolents, i bojos…i això ens fa humans, ens torna terrestres, és a dir, meravellosos.

El repertori pertanyent a aquesta contada és molt variat, de manera que en cada sessió es trien els contes que s’adeqüen més al públic assistent atenent la seua edat, capacitat d’atenció, calma, etc.

Si necessites una sessió divertida, àgil, amb molt de moviment i molt de riure, aquesta ha de ser la teua elecció!

-Dirigit a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys.
-Nombre de participants: uns 60 màxim per a sessions concertades amb col·legis i un màxim de 100 persones per a sessions en obert.